Навмисне не придумаєш

Фільм мелодрама «Навмисне не придумаєш »:

Марині трохи більше сорока років, але вона все ще приваблива і струнка жінка, на яку задивляються чоловіки. Вона професійна швачка з золотими руками і купою креативних ідей, якої хотілося б розвернутися і створювати прекрасні сукні та ансамблі. Але, на жаль, такої фінансової можливості у матері одиначки немає, якій самій прийшлою виховувати і ростити дочку Леру. Героїня живе і дихає своєю донечкою і давно перестала думати про себе, мріючи лише про одне, тільки б у її Лери все склалося вдало.

Жінка навіть не помічає, що один з постійних клієнтів ательє, де вона працювати дивиться на неї закоханими очима. Успішний підприємець Велигоров чесний і поважна людина, але занадто сором'язливий, що зізнатися коханій у своїх почуттях. Тим часом приятелька Марини запевняє її, що бізнесмен міг би стати виграшною партією для її Лери. У той же час дочка оголошує мамі, про те, що зустріла свого принца. Мати чомусь впевнена, що мова йде про одне й те ж людину, але закохана особа мала на увазі його помічника Артема. Любовний квартет все більше заходить у глухий кут. Чи зможуть його учасники розібратися у своїх почуттях і правильно розставити пріоритети.

Дивитися фільм «Навмисне не придумаєш » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Навмисне не придумаєш онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Навмисне не придумаєш дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Навмисне не придумаєш онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Навмисне не придумаєш (2013)