Пенелопа (2013) всі серії

Мелодрама Пенелопа (2013) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
28 декабря 2013
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Пенелопа (2013)»:

Олена гарна та привітна дівчина, працююча сортувальницею в порту. Багато чоловіки задивляються на юну чаровницу, але вона категорично відкидає всі залицяння в очікуванні великої любові і принца. Одного разу вона познайоміться з таким чарівним і харизматичним, який припливе в їх порт на величезному кораблі. Іван мрія будь-якої представниці прекрасної статі: молодий, перспективний помічник капітана. Він приносити у сіре існування Олені райдужні фарби, віру в чудо і надію на щасливе майбутнє з коханим.

Закохана дівчина зовсім втрачає голову, готова йти за коханим на край світу. Коли ж приходити час прощатися, наречений залишає нареченій на пам'ять про себе брелок-талісман і обіцяє обов'язково повернутися за нею. Від неї вимагається лише терпіння і віра, а він постарається не підвести. Не обдурити серцеїд дівоче серце? Повернеться за нею чи знайде її на жаль до кінця днів? Скільки героїні доведеться нудитися в очікуванні дивлячись на які грають хвилі? Чим закінчиться романтична історія: радістю або сльозами? Тендітна Оленка впевнена, любий Ваня не обдурити її, і що б не говорили злі язики, вона немов Пенелопа дочекається свого Одіссея.

Серіал Пенелопа (2013) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Пенелопа (2013)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Пенелопа (2013) 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Пенелопа (2013) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пенелопа (2013) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Пенелопа (2013)