Наречений всі серії

Мелодрама Наречений  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
2 сентября 2013
Країна:
Россия, Украина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
49 мин.

Серіал мелодрама «Наречений »:

Головний герой вважає себе щасливою людиною, адже у нього сама чарівна і красива дружина. На його обраницю часто звертають увагу представниці сильної статі і це в якійсь мірі лестить йому. Адже вона вибрала саме його. Закоханий і добродушний бідолаха навіть не підозрює, про те, що його обожнювана половина постійно зраджує йому і кожен раз вагітніє від випадкових коханців, народжуючи практично щороку по дитині.

Валера ж турботливий чоловік і ростить дітей, як своїх. Він їм і люблячий батько і деколи навіть мати. А дружина Люся на своїй хвилі пошуків, пурхає у рожевій ідилії і якось зовсім зникає з життя великої родини, зустрівши, як їй здається велику любов –«іноземця». А доля тим часом готує для самого Голубєва неприємний сюрприз. З ним відбувається несподівана горі. Як тепер складеться життя багатодітного татуся, його малят? Повернеться в лоно сім'ї безпутна матуся з чужини? Глядач побачить драматичну історію великої любові, підлої зради, нерозуміння, вміння прощати, розуміти і приймати, а також подолання себе. Хочеться побажати Йому, щоб він дійсно пізнав справжню гармонію щастя та надійного тилу.

Серіал Наречений 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Наречений » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Наречений 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Наречений всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Наречений онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Наречений (2013)