Сильна жінка всі серії

Мелодрама Сильна жінка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
28 декабря 2019
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Сильна жінка »:

Євгенія на заздрість всім оточуючим вважає себе цілком успішною і щасливою жінкою. А чому б власне і ні: турботливий і люблячий чоловік, чудовий дитина, яким так пишаються батьки. Правда була у подружжя кілька років тому неприємна історія зрадницької зради. Але тоді мудрість Жені взяла вгору, що дозволило зберегти сім'ю, стосунки і не дозволити хвилинному захопленню дружина розбити їх затишне гніздо. Але все повторилося і удаваний спокій, яке тільки починало знову обростати довірою може впасти, після того, як Льоня завів чергову інтрижку на стороні.

Він побоюється, що дружина цього разу більше не пробачить і не повірить. Як же бути? Але доля немов перестаравшись в бажанні розрулити ситуацію, підкидає чоловікові складне випробування. Йому інкримінують звинувачення у вбивстві. І тут благородство вірною і люблячою подружжя виявляє її кращі якості. Вона збирається боротися за коханого, яким би він не був бабієм. Спочатку потрібно врятувати його від тюремного ув'язнення і довести, що Льонька зовсім не винен, а вже потім розбиратися з його уподобаннями, слабкостями і думати, як далі будувати життя.

Серіал Сильна жінка 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Сильна жінка » онлайн всі серії

  • 50
Ви легально дивіться серіал Сильна жінка 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Сильна жінка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сильна жінка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Сильна жінка (2019)