В одну річку двічі всі серії

Мелодрама В одну річку двічі  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
16 квітня 2020
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «В одну річку двічі »:

Ірина та Олександр були щасливою родиною, раділи разом, справлялися з проблемами і ростили єдину дочку, яка була їх світлим променем і плодом любові. Але одного разу ідилія валиться на очах після трагічної загибелі доньки подружжя, тоді вони не змогли справитися з цим вантажем душевного болю і розлучилися. Іра вийшла заміж за близького товариша Сашка – успішного підприємця Ігоря, а сам чоловік також зміг влаштувати своє особисте життя. Проходить час, але пережите горе, як і раніше, об'єднує їх один раз в році, коли вони зустрічаються, щоб згадати свою дитину.

Поступово образа і відчуття провини відступає і колишні чоловік і дружина починають розуміти, що все ще закохані і зробили помилку, розлучившись. Їх побачення стають все частіше, переростаючи в пристрасний роман минулих часів. Вони знову змогли запалити згасаюче вогнище любові і повернути ту веселку надій, яка завжди дарувала їм впевненість у відносинах. Чи зможуть Олександр, і Іра подолати всі помилки минулого, і знову створити затишне гніздо, надійний причал? Адже тепер є і інші люди, яким буде боляче від їх вчинку, але хіба можна наказати серцю не любити. Як же надійдуть закохані, віддадуть перевагу таємну зв'язок або рішучі дії?

Серіал В одну річку двічі 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «В одну річку двічі » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал В одну річку двічі 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал В одну річку двічі всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися В одну річку двічі онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » В одну річку двічі (2020)