Двічі в одну річку (2007)

Фільм мелодрама «Двічі в одну річку (2007)»:

Сергій, Олена подружня пара з двома дітьми, переживають черговий серйозний криза у відносинах. Їх вже давно не радує спільне співіснування під одним дахом. Любов і пристрасть, як-то непомітно зникли за гонитвою рішення усіляких буденних проблем, поступившись місце сірості і звичкам. А найстрашніше те, що ці люди навіть не пам'ятають, які у них були цілі і чому вони разом. Всі ці питання, домисли народжують лише нерозуміння і недомовленість між ними. Але незважаючи на все, що відбувається і здаються відсутність почуттів, Олена нищить себе ревними підозрами, вважаючи, що Сергій їй зраджує у віртуальному чаті.

Надто вже він багато годин просиджує за комп'ютером. Щоб перевірити свою версію підозр, вона вирішує вийти в чат під маскою, прекрасною 20-річної незнайомки. Чоловік, який не підозрює підступу, з головою йде в пристрасний роман, піддавшись райдужному спокусі і забувши про законній дружині. Віртуальні стосунки і закоханість Сергія в юну Афродіту загрожують остаточно зруйнувати стосунки подружжя, але втручається випадок. Чим же закінчиться ця історія, «любовного трикутника», де молода жінка мимоволі запустила маховик яскравих емоцій у загасаючому багатті їх любові.<

Дивитися фільм «Двічі в одну річку (2007)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Двічі в одну річку (2007) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Двічі в одну річку (2007) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Двічі в одну річку (2007)