Правда

Фільм детектив «Правда »:

У Наді і Сергія пристрасний роман, який розвивався досить стрімко. Пара вже пару місяців насолоджуються суспільством один одного. Дівчина вже й уявити собі не може свого існування без улюбленого. Як вона жила раніше ?! Герої з'їжджаються, живуть разом у цивільному шлюбі, будують грандіозні плани. І ось той довгоочікуваний день для Надії нарешті настає. Вона так довго чекала цього зворушливого моменту, коли коханий офіційно зробить їй пропозицію вийти за нього заміж. Сергій її принц і іншого їй не потрібно.

Звичайно вона з радістю погоджується і вже передчуває розкішну і веселу весілля. Попереду суєта, клопоти і багато справ, але найближчі вихідні хлопці вирішують провести разом. Запланована поїздка за місто, подалі від міської суєти на лоно мальовничої природи. Улюблений попереджає про подарунок, але поки не хоче розкривати інтриги, інакше не цікаво буде. Але запланованого уікенду схоже не відбутися. Наречений раптово зникає невідомо куди. Стурбована Надя в розпачі і її дійсно чекає сюрприз, але назвати його приємним ніяк не можна. Що ще очікувати переляканою дівчини і як впоратися з навалилися труднощами самотужки ?!

Дивитися фільм «Правда » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Правда онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Правда дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Правда онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Правда (2019)