Ти мій (2020) всі серії

Мелодрама Ти мій (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
16 жовтня 2020
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Ти мій (2020)»:

Катерина сильна і впевнена в собі жінка, наполегливо йшла до заповітної мети материнства, але невтішний лікарський вирок переконує її, що доля не піднесе їй цього дорогоцінного подарунка і потрібно змиритися. Тоді зневірена Катя вмовляє чоловіка усиновити дитину з притулку. Після довгих суперечок і бюрократичної тяганини пара зупиняє свій вибір на бешкетному хлопчику Семена. Але процес, який був запущений, раптово застопорився. Олексій оголосив дружині, що йде від неї до молодої коханки. Так героїня залишається одна з шестирічним малюком, з яким ніяк не може знайти спільної мови.

Йде час і скоро терпіння і любов роблять свою справу. Відносини в маленькій родині теплішають, але за скороминущої радістю і спокоєм, настає нова пора важких випробувань. З в'язниці на свободу виходить рідний батько Семена - Антон. Чоловік має намір відсудити своє чадо, яка тільки почала оформляти документи. Катерина навіть не допускає собі думки і життя без цього хлопчика, до якого так прив'язалася. Вона оголошує війну непроханого гостя і збирається здолати до кінця, тим більше, що Семен і сам хоче жити з нею, називаючи її мамою. Вийтhttps://www.youtube.com/embed/wXvkeINqfrAи чи у неї вийти переможницею і нарешті стати щасливою ?!

Серіал Ти мій (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Ти мій (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Ти мій (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ти мій (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ти мій (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ти мій (2020)