Ти тільки мій всі серії

Мелодрама Ти тільки мій  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
22 лютого 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Ти тільки мій »:

У центрі мелодраматичного серіалу Ти тільки мій (2020) виявляється бездітна подружжя Тетяни і Михайла Кравчуків. Герої давно мріють про дитину, але всі спроби завагітніти закінчуються невдачею. Таня пройшла багато курсів лікування, пробувала штучну вагітність, але народити дитину їй не судилося. Після багатьох невдач, героя вирішують усиновити хлопчика з притулку. Їх вибір падає на милого, але уперто хлопчика Лева. Мати хлопчика у в'язниці, родичів немає, а батько давно відмовився від спадкоємця.

Михайло і Тетяна сильно ради поповненню сім'ї, але вони ще не знають, з чим доведеться зіткнутися попереду. Лев ріс швидко, підлітковий період у хлопця був складний, він почав проявляти свій упертий характер і часто не слухався прийомних батьків. Але це тільки початок неприємностей, коли герою стукнуло 18, оголошується його біологічна мати. Вона будь-якими шляхами хоче повернути хлопця, незважаючи на позбавлення материнського права. Льву доводиться вибирати між виховали його батьками і біологічною матір'ю. Не малу роль грає його упертий характер, але чи зможе хлопець зрозуміти, що він потрібен матері виключно для помсти?

Серіал Ти тільки мій 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Ти тільки мій » онлайн всі серії

  • 90
Ви легально дивіться серіал Ти тільки мій 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ти тільки мій всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ти тільки мій онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ти тільки мій (2020)