Син 2 сезон (2021) всі серії

Мелодрама Син 2 сезон (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
16 червня 2021
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама, драма
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама, драма «Син 2 сезон (2021)»:

Після анонімного доносу у благополучній на перший погляд сім'ї впливового фінського політика і його дружини, яка родом з Росії, забирають шестирічного сина. Матері пред'явлено звинувачення в жорстокому поводженні з дитиною. Його перевозять до притулку. Ця трагедія розгортається на тлі виборчої кампанії, в якій глава сімейства бере участь як глава однієї авторитетної партії. Ситуація з сином очорнює репутацію чиновника катастрофічно. Якщо він не відхреститься від всієї цієї ситуації з хлопчиком, то вибори йому точно не виграти.

Цій людині доведеться робити важкий вибір між сім'єю, яку неможливо врятувати легальними методами, і кар'єрою в політиці. Але так чи справедливі звинувачення представників органів правопорядку? Так чи інакше, сім'я об'єднується і починає війну з системою, яка представлена ​​структурами соціальної опіки. Як наслідок, батько, щоб повернути з притулку хлопчика, намагається будь-якими методами оформити над ним офіційне опікунство. Мати, яка є крихкою і вразливою, але сильною жінкою, також змушена кинути виклик системі ювенальної юстиції в чужій державі. Вона намагається всіма правдами і неправдами забрати малюка з установи, куди його відправили.

Серіал Син 2 сезон (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Син 2 сезон (2021)» онлайн всі серії

  • 100
Серіал Син 2 сезон (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Син 2 сезон (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Син 2 сезон (2021)