Місце під сонцем всі серії

Мелодрама Місце під сонцем  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
25 октября 2021
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама, драма, криминал
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама, драма, криминал «Місце під сонцем »:

Марта Райцина – звичайна дівчина з провінції. Після несправедливого звинувачення у вбивстві їй доводиться їхати з рідного міста та ховатися від правосуддя. Під чужим ім'ям жертва обставин опиняється у будинку столичного кандидата у мери Ігоря Парфьонова та його великої родини. Тут героїня знайомиться з Олексієм, одним із родичів Парфьонова, і закохується в нього. Хазяїн сімейства Ігор довгі роки конфліктує з Льошею. Ситуація загострюється тим, що Марта - дружина молодшого сина Парфьонова на ім'я Діма. Дмитро є знаменитим столичним тусовщиком, гонщиком та серцеїдом.

Він одружився з Райциною на вимогу батька, але згодом справді покохав її. Тим часом найдосвідченіший слідчий Микита Санніков давно намагається нарити компромат на цю впливову родину. Детектив випадково дізнається, хто насправді така Марта. Хитрий Микита шантажує героїню: загрожує посадити за ґрати за вбивство, якщо та не виконуватиме його команди. Розважливий Санніков наказує героїню шпигувати за кандидатом у мери та його численним сімейством. Райцина вплутується у складну та небезпечну гру, в якій замішані величезні гроші, мотиви помсти та людські пристрасті.

Серіал Місце під сонцем 1-14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Місце під сонцем » онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал Місце під сонцем 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Місце під сонцем всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Місце під сонцем онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. Таня мія
    Ще небачила неможу відкрити
MDRAMY.com » Серіали » Місце під сонцем (2021)