Я заберу твою сім'ю (2021) всі серії

Мелодрама Я заберу твою сім'ю (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
6 грудня 2021
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама, драма
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама, драма «Я заберу твою сім'ю (2021)»:

Добродушній та працьовитій жінці на ім'я Олена скоро сорок. У неї було розмірене і передбачуване життя без особливих проблем. Давно усталений шлюб, дві дитини, звичайна робота. Домогосподарка була впевнена, що жодних потрясінь уже не станеться. Вона планувала вийти на пенсію, придбати дачу, доглядати там із чоловіком Миколою за городом. Але одного разу до них додому приходить молодша сестра Олени, яку звуть Рита. Це – фатальна красуня, яка завжди була улюбленицею матері. На вигляд – ангелоподібна. А всередині – розрахункова, лицемірна та егоїстична. Маргарита швидко налаштувала родичів проти Олени, бажаючи зайняти місце сестри.

Олена бачить, що з появою в її будинку Рити лиха трапляються одна за одною. Зненацька помер син. Чоловік помічений у зраді. З роботи героїню виганяють. З дочкою вона посварилася в пух і порох. Мати, Зінаїда Петрівна, впевнена, що Рита до трагедій жодного відношення не має, і що все це через Олену, яка виявилася нібито нікчемною дочкою, домогосподаркою та дружиною. Від жаху, що відбувається, героїня, що випила, приходить на міст, щоб вчинити самогубство. Вона впевнена, що виправити вже нічого не можна. Але в цей страшний момент стається диво.

Серіал Я заберу твою сім'ю (2021) 1-14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Я заберу твою сім'ю (2021)» онлайн всі серії

  • 100
Серіал Я заберу твою сім'ю (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Я заберу твою сім'ю (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Я заберу твою сім'ю (2021)