Жіноча версія 10 сезон. Знак сови

Фільм детектив «Жіноча версія 10 сезон. Знак сови »:

У сім'ї Васильєвих твориться безлад, і виникає чимало конфліктів. Несподівано приїжджає Тетяниного мати, яку звуть Олена, і стає свідком того, що у родичів будинку все догори дном. У неї самої в житті повний порядок. Вона довгими роками живе за кордоном і збирається зіграти весілля з багатим німецьким підприємцем. Раптова поява Олени пов'язано з кримінальною справою, яку веде Таня. Справа в тому, що хтось вбив сина мільйонера. Жертву звали Денис. Хлопець впав з великої висоти з даху недобудованого будинку при дивних обставинах. Що підозріло, біля трупа виявлено містичний медальйон з совою.

Як мати Тетяни зможе бути корисною в розплутуванні цієї непростої справи? Чи зможе головна героїня зрозуміти, як медальйон із зображенням сови пов'язаний з розправою над хлопцем, і знайти винуватця трагедії? Кому була вигідна смерть мажору на ім'я Денис? Таня починає опитувати можливих свідків і шукати інші зачіпки. Крім того, вона звертається до кримінальних архівних справ минулого, щоб зрозуміти, як діяти з розкриттям таємниць сьогодення. Слідчий отримує адреналін і задоволення від своєї ризикованої роботи.

Дивитися фільм «Жіноча версія 10 сезон. Знак сови » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Жіноча версія 10 сезон. Знак сови онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Жіноча версія 10 сезон. Знак сови дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Жіноча версія 10 сезон. Знак сови онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Жіноча версія 10 сезон. Знак сови (2021)