Загадка Ейнштейна (2021)

Мелодрама Загадка Ейнштейна (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
12 ноября 2021
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
90 мин.

Фільм детектив, мелодрама «Загадка Ейнштейна (2021)»:

Повним ходом колеги та близькі відзначають день народження декана. Математик Ольга Барковська раптово виявляє винуватку урочистості мертвої. Це шокує всіх учасників дійства. По ряду ознак очевидно, що це не суїцид і нещасний випадок. Хтось навмисно закінчив іменинницю у ювілей. Біля трупа лежить картка якоїсь невідомої гри. Вона підозріло нагадує ту, яку Барковській підкинули нещодавно. Мабуть, хтось уже не вперше залучає Ольгу в жорстоку гру і пропонує розгадати складний математичний ребус, який допоможе зрозуміти задуми маніяка.

На коні – людські життя. У Барківської катастрофічно мало часу, адже непередбачуваний психопат може закінчити наступну жертву будь-якої миті. Жінка розмірковує, кому могла бути вигідна смерть декана. Героїня вважає, що представники слідчих органів навряд чи їй допоможуть: вже надто розумний, нестандартний та спритний попався вбивця. Що це за інтелектуальна гра, яку пропонує математику злочинець-рецидивіст? Чи зможе вона розгадати таємниці цієї жорстокої людини? Чи зуміє знайти та знешкодити психопата, який явно збирається й надалі позбавляти жертв життя?

Дивитися фільм «Загадка Ейнштейна (2021)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Загадка Ейнштейна (2021) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Загадка Ейнштейна (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Загадка Ейнштейна (2021)