Відображення веселки (2019) всі серії

Мелодрама Відображення веселки (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
10 февраля 2020
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, триллер
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, триллер «Відображення веселки (2019)»:

Величезний мегаполіс стає улюбленим місцем полювання для загадкового маніяка, який нападає виключно на жінок. Зловісний злочинець обирає красивих дівчат, публікують свої анкети на сайті інтимних послуг, і душить їх різнокольоровими стрічками. За останній час, вбивця задушив шість молодих дівчат і не залишив на місці злочину, жодної зачіпки. Кожен місяць невблаганний душогуб забирає життя людини і залишається недосяжним для цілої армії поліцейських і слідчих. Щоб познущатися над слідчими, лиходій надсилає перед кожним вбивств ребус, розгадавши який, слідчі дізнаються ім'я наступної жертви і зможуть її врятувати. Тільки, ще жодного разу їм не вдавалося розгадати послання злочинця. Поки служителі закону безуспішно шукають вбивцю, він шукає чергову жертву.

Тим часом, Поліна Орєхова переживає непростий період свого життя і навіть не здогадується про існування маніяка. Присвятивши своє життя виключно роботі, героїня фільму «Відображення веселки» не помітила, як втратила чоловіка Ігоря, який пішов до іншої жінки. Дочка-підліток звинувачує матір в тому, що сталося і таємно її ненавидить. Вона вважає, що мати зруйнувала їх щасливу сім'ю, а батько став жертвою маминих амбіцій і був змушений шукати своє щастя з іншою. Але, сильна героїня не опускає рук, а занурюється в перспективну роботу. Вона навіть не підозрює, які випробування приготувала їй доля...

Серіал Відображення веселки (2019) 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Відображення веселки (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Відображення веселки (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Відображення веселки (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Відображення веселки (2019)