Мамин синок (2019) всі серії

Мелодрама Мамин синок (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
12 октября 2019
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, криминал
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, криминал «Мамин синок (2019)»:

Молодий слідчий Андрій Гаврилов, знаходиться під пильним наглядом своєї улюбленої мами. Вона піклується про свого сина і бажає їй тільки добра. Коли мати дізналася, що її син пішов від нареченої Лізи, спробувала його переконати не робити помилку, а повернутися і попросити вибачення. Але, втомлений від жіночих настанов Андрій, повністю перемикається на роботу. Тим більше, в місті сталося жорстоке вбивство чоловіка.

Злочинець убив свою жертву, ретельно постарався, щоб слідчі взяли помилковий слід і оформи це злочин, як ненавмисне вбивство під час бійки бездомних. Тільки, делікатне герой фільму «Мамин синок» запідозрив підступ. А коли виявив, що покійний не бомж, як вважають колеги, вирушив на його квартиру, де виявив фотографії молодих жінок, які були вбиті. Тепер, він розуміє, що в місті орудує жорстокий маніяк, який буде вбивати поки його не зупинять. І він виявився правий. Через кілька днів виявляють нову жертву. Гаврилову належить обчислити хитрого і розважливого маніяка, поки не пролилася свіжа кров. Крім цього, йому доведеться розібратися у своїх стосунках, щоб налагодити особисте життя...

Серіал Мамин синок (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Мамин синок (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Мамин синок (2019) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Мамин синок (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мамин синок (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Мамин синок (2019)