Кілька кроків до кохання всі серії

Мелодрама Кілька кроків до кохання  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Кілька кроків до кохання »:

Успішна жінка Лариса збирається стати дружиною відомого бізнесмена Михайла. Але, напередодні свого весілля, героїня фільму «Кілька кроків до кохання» дізнається шокуючу новину про своє минуле. Одного разу, на порозі її будинку з'являється молода людина на ім'я Сергій, який заявляє, що він син Лариси. Жінка від його слів мало не втратила свідомість. У неї дійсно був дитина в юному віці, але за словами матері Наталії, він помер під час пологів.

Намагаючись з'ясувати правду, героїня починає ворушити минуле, і дізнається про підлому вчинку своєї мами. Вона не тільки розлучила її з коханим чоловіком Дімою, а й позбавила дитину. Нещасній жінці належить знайти своїх рідних і спробувати попросити вибачення. Тільки зробити це буде дуже не просто ...

Серіал Кілька кроків до кохання 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Кілька кроків до кохання » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Кілька кроків до кохання 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Кілька кроків до кохання всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кілька кроків до кохання онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Кілька кроків до кохання (2018)