Загадка Фібоначчі

Фільм детектив «Загадка Фібоначчі »:

Ольга успішна і шановна особа, талановитий математик, що вважала донедавна, що їй в житті все вдалося і можна насаджуватися розміреним існуванням, ставлячи перед собою нові цілі. Вона блискуче виступила на науковому форумі і її мова викликала справжній фурор. Але один несподіваний нюанс моменту перемкнув радість самозадоволення на нерозуміння і сумнів. Вона отримує від таємного «доброзичливця» букет квітів із запискою, в якій пишеться, що її чоловік зраджує їй одній з її студенток.

Аналітичний розум і уважність, з точністю і швидко обчислює того, хто міг відправити це послання. Але далі все ще більше трагичней, той виявляється мертвий. Так в житті стурбованої і зневіреної від того, що відбувається героїні починається небезпечна гра і не просто, а тут кожен хід пов'язаний з одним з чисел ряду Фібоначчі. Кому потрібно було затівати весь цей ребус і як він пов'язаний з самою Олею? Відповіді на болісні питання доводиться шукати в минулому. Будь її невірний крок народжує негатив супротивника і протидію, хтось їх її оточення вмирає. Чим же закінчитися смертельне протистояння?

Дивитися фільм «Загадка Фібоначчі » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Загадка Фібоначчі онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Загадка Фібоначчі дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Загадка Фібоначчі онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Загадка Фібоначчі (2020)