Мавки (2020) всі серії

Мелодрама Мавки (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
23 листопада 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама, детектив
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама, детектив «Мавки (2020)»:

Дія мелодраматичного серіалу станься в невеликому провінційному містечку під назвою Мавки. Сюди на обов'язкове стажування за розподілом відправлена ​​в місцеве управління поліції, юна практикантка Кіра Задорожна. Для керівника відділення Олега Кравченко, було здивуванням побачити в списку своїх підлеглих гламурну красуню з явно заможного сімейства. Що могло спадкоємицю багатого стану змусити приїхати з гучною і перспективної столиці в цю за її мірками глушину. Адже швидше за все батьки могли влаштувати донечку і в бфільш просунуте місце, де є можливість стрімкого кар'єрного росту.

Аналітичний розум Олега міг до нескінченності малювати найрізноманітніші припущення, але те, що його нова підпорядкована приховує якусь таємницю, це однозначно. Інших версій її появи тут у нього просто немає. А ще він отримує інформацію, що з інтригою Задорожної якимось чином пов'язаний якийсь впливовий чиновник з Мавки, відомий багач, меценат - Віктор Шинкар. Кравченко приймає очікує позицію до слушного моменту, щоб нарешті отримати всі відповіді на питання, що цікавлять його питання.

Серіал Мавки (2020) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Мавки (2020)» онлайн всі серії

  • 30
Ви легально дивіться серіал Мавки (2020) 16 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Мавки (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мавки (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Мавки (2020)