Стажер всі серії

Серіал мелодрама, детектив «Стажер »:

Практикантку Кіру Задорожню направляють до маленького провінційного міста з назвою Мавки, що запам'ятовується, стажуватися до місцевого поліцейського відділу. Материй начальник нової уважно спостерігає за нею, вважаючи, що та прибула в ці краї не лише заради служби. Голову управління Олега Кравченка, який володіє аналітичним розумом, напружує, що у стажерки багате сімейство, що має зв'язки з безліччю авторитетних осіб. Взаємини боса і підлеглої якось не склалися з першого ж діалогу.

Досвідчений детектив не сумнівається, що Задорожня приховує якусь таємницю, яка й стала причиною приїзду мажорки до цієї глушині. Також для Кравченка очевидно, що з цим секретом героїні пов'язаний місцевий політик, олігарх і людина Віктор Шанкар, яка займається благодійністю. Керівник відділення поліції має намір з'ясувати, хто і навіщо відправив до підшефної йому структури стажерку, яка викликає величезну кількість питань. Яка таки справжня причина появи в Мавках загадкової Кіри? Чи зможе розгадати її таємниці проникливий та вдумливий Олег Кравченко, якого практично неможливо провести? Як складеться подальша кар'єра практикантки у правоохоронних органах?

Серіал Стажер 1-14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Стажер » онлайн всі серії

  • 90
Ви легально дивіться серіал Стажер 16 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Стажер всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Стажер онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Стажер (2022)