Я йду шукати тебе. Бумеранг (2021)

Фільм детектив «Я йду шукати тебе. Бумеранг (2021)»:

Мила з прізвищем, що запам'ятовується П'ятниця – талановита студентка юридичної академії, якій багато хто пророкує блискучу кар'єру. Практика у дівчини відбувається в Управлінні Слідчого Комітету. Найдосвідченіший співробітник правоохоронних структур Максим Швець стає наставником амбітної учениці. Капітан робить все, щоб та швидко опанувала професію. Одна з цілей Мили – дізнатися про обставини загадкової смерті власної матері. Але розслідування ускладнюється іншими проблемами. Наприклад, якось П'ятниця стала свідком загибелі свого викладача.

Цей чоловік Ярослав Парфьонов був легендарним за радянських часів детективом. Цей детектив за свою кар'єру відправив безліч злочинців за ґрати. Не дивно, що Ярослав нажив величезну кількість ворогів. Хтось із численних недоброзичливців таки дістався генія розшуку з СРСР. Які вчинки, здійснені Парфеновим у минулому, повернулися йому бумерангом? Ініціативну П'ятницю хоч і усунули від розслідування у цій справі, але вона потай продовжує шукати вбивць. Чи вдасться Мілі розкрити таємниці, що не дають їй спокою: хто причетний до смерті мами, і хто закінчив Ярослава?

Дивитися фільм «Я йду шукати тебе. Бумеранг (2021)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Я йду шукати тебе. Бумеранг (2021) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Я йду шукати тебе. Бумеранг (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Я йду шукати тебе. Бумеранг (2021)