Все як у людей (2021) всі серії

Мелодрама Все як у людей (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
2 жовтня 2021
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Все як у людей (2021)»:

З Москви до невеликого провінційного містечка під назвою Междуреченськ переводять старшого співробітника Слідчого комітету Кіру Ардова. Героїні належить з'ясувати обставини загибелі авторитетного підприємця Віктора Бокова. У напарники Кірі призначений оперуповноважений Олег Вебер. Цей чоловік далеко не в захваті від рішення командування. З новою суворої і вимогливою колегою не виходить спрацюватися. Вебер не розуміє, що ж змусило співробітницю кинути відмінно складається кар'єру в Москві і приїхати сюди, в російську глибинку.

Це явно крок назад в службі. Також співробітник правоохоронних органів вважає, що Ардова зайняла місце його приятеля - досвідченого слідчого на прізвище Парфьонов. Через деякий час з'ясовується, що загибель Бокова не є нещасним випадком. Хтось усунув цього бізнесмена. Основна підозрювана, за попередньою версією слідства, його вдова на ім'я Наталя. Її свекруха Галина стверджує, що у сина з невісткою була цілком благополучна сім'я. Втім, досвід показує Ардова, що в цій справі все не так просто, як здається на перший погляд. Чим закінчиться розслідування цієї заплутаної справи?

Серіал Все як у людей (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Все як у людей (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Все як у людей (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Все як у людей (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Все як у людей (2021)