Мисливиця (2019)

Фільм детектив «Мисливиця (2019)»:

Деякий час назад Поліна Шестопалова звільнилася з Слідчого комітету, а потім відкрила власне агентство приватного розшуку, заручившись підтримкою вірною напарниці і геніального хакера Маші. Незважаючи на багатий досвід в розслідуванні жорстоких злочинів, нову справу серйозно турбує Поліну, оскільки їй належить розслідувати резонансне вбивство двох дівчат, в якому звинувачують сина її клієнта.

Хакер і детектив приступають до роботи над заплутаним справою, намагаючись вийти на слід справжнього злочинця, а Поліна попутно стикається з колишнім коханцем, все ще працюють в правоохоронних органах ...

Дивитися фільм «Мисливиця (2019)» онлайн в HD якості

  • 70
Фільм Мисливиця (2019) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мисливиця (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Мисливиця (2019)