Палаюча річка (2020) всі серії

Мелодрама Палаюча річка (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серии
Премєра:
2022
Країна:
Китай
Жанр:
детектив, драма
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
40 мин.

Серіал детектив, драма «Палаюча річка (2020)»:

Лінь Ю Хон капітан поліції. Щодня вона стикається з вбивствами, але незважаючи на це залишається зосередженою і холоднокровною до роботи. Насправді все це завдає Ю Хон багато переживань, та й у особистому житті в неї не все гладко. Вона розлучилася і тепер через небезпечну роботу, її сина хочуть залишити з колишнім чоловіком.

У місті завівся серійний убивця. Під виглядом таксиста він заманював дівчат у машину, по дорозі присипляв їх, потім вбивав. Щоразу Лінь Ю Хон намагається врятувати чергову жертву, але залишається на крок позаду. Відбувається новий злочин, і їй, нарешті, вдається взяти слід убивці. Чи зможе вона впоратися із загальним тиском і цього разу закрити справу?

Серіал Палаюча річка (2020) 1-21, 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серии

Дивитися серіал «Палаюча річка (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Палаюча річка (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Палаюча річка (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Палаюча річка (2020)