Красуня в ударі (2020)

Фільм комедия «Красуня в ударі (2020)»:

Поліна працює бригадиром, займаючись технічним забезпеченням публічних заходів. Вона прекрасно знає свою роботу, маючи вражаючі досягнення в області супроводу великих концертів. Дні міста, приватні вечірки, виступи популярних виконавців - все це входить в список її обов'язків. Заручившись підтримкою своїх робочих, молода і тендітна дівчина з фільму «Красуня в ударі» встановлює складне обладнання, займається світлом і забезпечує ідеальну акустику як в залах, так і на вулицях.

У підпорядкуванні Поліни працюють кілька чоловіків, які бачать в ній свого колегу, який більше нагадує приятеля, ніж привабливу дівчину. Саме з цієї причини вони називають її «Палич».

Поліна регулярно піддається сильному тиску з боку колег, суспільства, членів сім'ї і самої себе за невідповідність очікуванням оточуючих. Але дівчина піклується про інші проблеми. Молода жінка-виконроб з фільму «Красуня в ударі» впевнена в необхідності спочатку перебудувати свій внутрішній світ, а лише потім братися за зміну зовнішності. Рано чи пізно вона доб'ється свого і тоді оточуючі побачать її з іншого боку.

Дивитися фільм «Красуня в ударі (2020)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Красуня в ударі (2020) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Красуня в ударі (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Красуня в ударі (2020)