Страшна красуня (2012)

Фільм мелодрама «Страшна красуня (2012)»:

Головна героїня інтригуючого фільму – чарівна красуня Єлизавета, яка на власному сумному досвіді змогла переконатися, що страждати можна не від відсутності ефектної зовнішності, але і від її присутності. Її буквально переслідують представники сильної статі, які бачать у ній лише об'єкт сексуальних бажань і еротичних фантазій. Але мало хто з її шанувальників намагався дізнатися, яка вона насправді: про що думає, мріє? І що коїться в її душі?

За якихось два місяці чарівна особа при двох вищих утвореннях і п'яти іноземними мовами на рівні рідної змушена була звільнитися з восьми робочих місць і всьому причиною – докучання і відверті домагання з боку керівників. Ліза багато разів переглядала свій гардероб, одягається як можна скромніше і практично не користується косметикою, але і це не допомагає – відбою від охочих познайомитися немає. У надії все-таки домогтися поставленої мети і змусити чоловіків побачити в ній особистість, вона йде на крайню міру. Вона вирішує повністю змінити свою зовнішність. Вона постає перед черговим роботодавцем страшненькою простачкою, що допомагає їй знайти вірних друзів і навіть зустріти справжню любов.

Дивитися фільм «Страшна красуня (2012)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Страшна красуня (2012) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Страшна красуня (2012) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Страшна красуня (2012) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Страшна красуня (2012)