Манекенниця всі серії

Мелодрама Манекенниця  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
5 березня 2014
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Манекенниця »:

Дія мелодраматичного фільму відбувається в столиці в 1978 році, куди прибуває красуня-пров. Саня – юна вихованка дитячого будинку, яка залишила свій невелике містечко, щоб відправитися в Москву, де стільки перспектив і можливостей. Наполеглива і безжурна особа завдяки своїй працьовитості і неабиякій зовнішності змогла пройти тернистий шлях становлення від прибиральниці Будинку Моделей до ведучої манекенниці СРСР. Бурхлива і динамічне життя, буквально вирує пристрастями навколо чудової і стильною героїні зводить її з кількома чоловіками, які зіграли в ній не останню роль.

Нею захоплювався популярний художник-авангардист Іван, який частенько поглядав на Захід, потім доля зіштовхнула Саню з заповзятливим фарцовщиком з інтелігентної родини Вадимом, а потім з бравим майором КДБ Кімом. Всі вони представники сильної статі претендують на її серце, обіцяючи щасливе подружжя і матеріальний достаток. Але сама Саша закохана зовсім в іншу людину. От тільки щоб парі зажити в любові і розумінні, спокійним і розміреним життям, їм належить зробити втечу з Радянського Союзу. А це набагато складніше, ніж все інше!

Серіал Манекенниця 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Манекенниця » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Манекенниця 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Манекенниця всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Манекенниця онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Манекенниця (2014)