Чудотворець (2014) всі серії

Серіал драма «Чудотворець (2014)»:

Ще до настання суворих часів перебудови і лихих 90-их, у СРСР існувала спеціальна секретна лабораторія при дослідному інституті інформаційних технологій, де вивчалася абсолютно унікальна тема. Екстрасенсорні здібності людини, природу яких вчені намагалися пояснити їх з наукової точки зору. Саме вивчаючи ці незвичайні таланти у рідкісних людей і зустрічаються двоє чоловіків – Микола Арбенін і Віктор Ставицький. Вони довічні суперники, кого доля вже один раз зіштовхнула лобами в запеклому протистоянні за серце чарівної красуні.

Але далі їх життєві шляхи продовжували досить часто перетинатися. З роками боротьба переростає трохи в іншу стадію, прийнявши форму «битви екстрасенсів». Тільки відбувається це зовсім не на блакитному екрані, а в реальному житті. Період кінця 1988 році і почала 89 років. Це золотий час, коли мода на надлюдей з сильними біополями збирала повні зали допитливих роззяв. Перші готові ділитися своїми природними талантами, не боячись вийти з тіні. Саме в цей момент і відбувається кульмінація, де кожен їх непримиренних конкурентів намагається довести свою перевагу. І це буде видовищна картина.

Серіал Чудотворець (2014) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Чудотворець (2014)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Чудотворець (2014) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чудотворець (2014) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Чудотворець (2014)