Парі на кохання

Мелодрама Парі на кохання  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
Країна:
Россия, Украина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
80 мин.

Фільм мелодрама «Парі на кохання »:

У чоловіків своя психологія на відміну від прекрасної статі і їх бачення світу кардинально розходиться з думкою останніх. Одні живуть сухими фактами, інші більше почуттями. Більша частина сильної половини впевнені, що жінки меркантильні і мисливиці за чужим добром, але є певний відсоток, тих же чоловіків, які готові заперечувати цю думку. Герої інтригуючого фільму Свен і Роман – компаньйони по бізнесу, заводять розмову про дівчат, який переростає в гарячу суперечку, де перший намагається переконати товариша, що всі красуні легкодоступні і ласі на гроші.

Другий же впевнений, що російські дівчата, вони особливі і непідкупні, а ще вони готові заради коханого «в палаючу хату». Не заходячи в довгі дебати, хлопці укладають парі. Вибір падає на прекрасну незнайомку Катерину, яку підприємці зустрічають у місцевому барі готелю. Рома знайомиться з Катею і між ними зав'язуються бурхливі відносини. Вони всі дні проводять разом: гуляють, купаються. Їм цікаво і здається ніби знайомі вже багато років. І ось коли їх взаємовідносини і почуття досягають найвищого піку, коли улюблені вирішується сказати головні слова, з'являється Свен, щоб остудити запал Романа і поставити крапку в цій красивій історії любові і суперечці.

Дивитися фільм «Парі на кохання » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Парі на кохання онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Парі на кохання дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Парі на кохання онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Парі на кохання (2008)