Роман с детективом всі серії

Мелодрама Роман с детективом  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
Країна:
Украина
Жанр:
детектив
Тривалість:

Серіал детектив «Роман с детективом »:

Досвід роботи в правоохоронних органах допоміг Ладі Кошкіній побудувати успішну кар'єру і почати власну справу. Приватне детективне агентство покликане надавати допомогу опинилися в скрутному становищі громадянам. Основними питаннями, як завжди, залишаються розбіжності між родичами. Подружні зради становлять чималий відсоток звернень, а підсумки проведеного розслідування не завжди хочеться оголошувати. Щоб отримати величезний спадок, аферисти готові платити за компромат на істинного власника прав.

Скандали в спокійних, на перший погляд, сім'ях залишають глибокий слід на дітях. Підростаюче покоління готове зробити непоправну дурницю, щоб звернути на себе увагу батьків. Життя самої Лади не позбавлена ​​звичайних людських неприємностей. У кожному з клієнтів жінка бачить з боку себе і своїх близьких. Сильна на перший погляд жінка змушена протистояти жорстокому навколишнього світу. Іноді доводиться жертвувати малим, щоб не втратити щось більше. Непрості відносини з представниками чоловічої половини населення поступово приходять в норму, і на горизонті з'являється надія на бажане жіноче щастя.

Серіал Роман с детективом 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Роман с детективом » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Роман с детективом 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Роман с детективом всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Роман с детективом онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Роман с детективом (2020)