Агентство О.К.О. всі серії

Мелодрама Агентство О.К.О.  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
24 августа 2020
Країна:
Росія
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив «Агентство О.К.О. »:

Детективний серіал розповість про чесному і принциповому оперативники відділу розслідування вбивств з Петрівки - Микиті. Амбіційний хлопчина намагається добре виконувати свою роботу, прекрасно розуміючи всю відповідальність, яка лягає на його плечі. Адже якщо не вивчити детально і прискіпливо факти злочину, то можна з легкістю зламати чуже життя, звинувативши невинну людину. Тому допущення помилки в його професії не прийнятні. Але одного разу у героя трапляється серйозні розбіжності з керівництвом, де кожна сторона вважає себе правою.

Микита не бажає йти на поводу дурних наказів і звільняється з внутрішніх органів. Він йде у вільне плавання і стає приватним детективом, відкривши своє агентство. Незабаром чоловік випадково знайомиться з чарівною дівчиною Вікторією, володаркою екстрасенсорними здібностями. Пізніше вона стане його вірним напарником. Роботи у пари з кожним разом все більше, адже для них не існує безнадійних справ. Але ні всім подобається такий лихий і успішний старт двох детективів. Схоже недоброзичливці налаштовані серйозно. Чи зможуть Віка і Микита протистояти супротивникам, явно наділеним великими можливостями і владою, ніж цей благородний тандем ?!

Серіал Агентство О.К.О. 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Агентство О.К.О. » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Агентство О.К.О. 16 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Агентство О.К.О. всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Агентство О.К.О. онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Агентство О.К.О. (2020)