Акушерка всі серії

Мелодрама Акушерка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
20 апреля 2020
Країна:
Украина
Жанр:
драма, мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, мелодрама «Акушерка »:

Тетяна Скворцова головний лікар пологового будинку і за сумісництвом акушер-гінеколог. Вона безоплатно віддана своїй професії, не боїться взяти на себе відповідальність в самих рішучих і важких ситуаціях і допомогла численним породіллям, стати щасливими матерями. За довгі роки діяльності в її практиці було багато різних випадків, за час якого вона врятувала не одне життя. Її цінують як фахівця колеги і обожнюють всі, кому вона допомогла здобути право стати батьками. Її чоловік бізнесмен давно звик, що для дружини робота на першому плані, а потім вже сімейне та особисте благополуччя. Принаймні він так відчував. Адже дружина навіть не помітила, як він закінчив почату книгу, а це говорить про багато що.

І як би Таня не намагалася внести поправки у свій розпорядок, її кар'єра завжди переважала. І тут нічого не поробиш. Якщо хоча б взяти ситуацію мати і дитина, хто з цих двох повинен вижити в критичній ситуації, рішення має приймати вона, а значить відповідальність в цьому випадку також повністю лягає на її плечі. Саме такий випадок і став для героїні фатальним, коли до неї в лікарню надходить дружина впливового чиновника і лікарю доводиться довгий час боротися за життя відразу двох людей, але вибору не залишається і Тетяна дає шанс немовляті. Її звинувачують у недбалості та усувають від роботи, в сімейних відносинах теж пішов повний розлад. Тепер жінці треба зібрати всю волю в кулак і спробувати відстояти своє чесне ім'я і коханого!

Серіал Акушерка 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Акушерка » онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Акушерка 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Акушерка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Акушерка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Анонси » Акушерка (2020)