Право останньої ночі

Мелодрама Право останньої ночі  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
20 ноября 2017
Країна:
Россия, Беларусь
Жанр:
драма, мелодрама
Тривалість:
88 мин.

Фільм драма, мелодрама «Право останньої ночі »:

Особисте життя Олени можна тільки позаздрити. Все в її житті, розмірено і спокійно: люблячий чоловік бізнесмен Андрій, маленький синочок Антошка, який не перестає радувати батьків. Дитина пустотливий і непосидючий і за ним потрібно постійно наглядати. Хоча Олена і змогла створити затишок у їхньому розкішному будинку, але вона завжди мріяла не про ролі домогосподарки, а про перспективної кар'єри. Адже вона закінчила факультет іноземних мов і хотіла б продовжити і далі викладати. Поговоривши з чоловіком, вони вирішують найняти для Антона няню, щоб у дружини з'явилася можливість повернутися до роботи. Гувернантка Ліза, швидко завоювала довіру подружжя, вона здавалася такою милою і товариською, а головне-відповідально.

Тоді герої навіть не запідозрив каверзи і того, що найнята працівниця подослана Олександром, першою любов'ю Олени. Хлопець тоді різко зник з її життя і довго не з'являвся, а тепер він повернувся, щоб заявити своє право на цю жінку, про яку не переставав думати протягом 7 років. Але ретельно продуманий план йде не так, як думав і жертвою стає невинна дитина. Антон гине. Вбита горем мати і зневірений батько не знають, як впоратися з невщухаючим болем. І навіть час не в силах заглушити душевні рани. Але Саша, який сяде у в'язницю за скоєне, ще не відмовився від своєї мети і залишає за собою право ще одній спробі. Хто постраждає в наступний раз?

Дивитися фільм «Право останньої ночі » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Право останньої ночі онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Право останньої ночі дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Право останньої ночі онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Право останньої ночі (2017)