Тінь дракона всі серії

Мелодрама Тінь дракона  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
15 февраля 2020
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
46 мин.

Серіал мелодрама «Тінь дракона »:

«Тінь дракона» - новий мелодраматичний серіал російського виробництва, у центрі подій якого знаходиться подружня пара Віктор та Марина. Вони вже довгий час в шлюбі і все це час відчували себе щасливими. Єдине, чого їм дійсно не вистачало – це дитини. Завагітніти ніяк не виходило, і подружжя не знали, що їм робити. У якийсь момент вони стали розглядатися варіант з усиновленням дитини з дитячого будинку. Їм сподобався маленький хлопчик Альоша. Це здавалося для них чимось природним. Марина працювала психологом, а маленький Альоша був її пацієнтом.

Головна героїня дуже перейнялася історією цього хлопчика. Альоша завжди мовчав, і після роботи з ним Марина прийшла до висновку, що його німота – це результат якоїсь важкої психологічної травми. Марині залишалося лише дізнатися, яка саме травма стала причиною. Незабаром у житті головної героїні відбувається нещасний випадок, який повністю змінює її подальше існування. Вона потрапляє в серйозну аварію. Коханий чоловік Віктор, який завжди був для неї підтримкою і опорою, несподівано пішов. Для молодої жінки це стало великою несподіванкою і навіть шоком. Альоша теж зник з її життя. Рідний батько відвіз хлопчика на Урал. Життя Марини втратила сенс, і вона не знала, що тепер робити. Вона розуміє, що просто не зможе жити далі спокійно, якщо не розбереться, що сталося з хлопчиком і не допоможе йому.

Вона не втрачає надію, що хлопчика можна вилікувати, і його життя стане повноцінною. Вона не замислюючись відправляється на Урал. І незабаром вона дізнається правду. Перед нею відкриваються справжні причини хвороби Альоші. Виявляється, дитина стала свідком вбивства матері. Страшна картина стала причиною психологічної травми. Більше того, це знання небезпечно для нього. І що найголовніше – після того, як Марина дізналася цю страшну таємницю, вона теж опинилася в небезпеці. Небезпечні люди почали її переслідувати. А все, чого прагне молода жінка – це просто забрати хлопчика і опинитися з ним в безпечному місці. Вона знає, що дитина дуже потребує допомоги і, що найголовніше, в належному догляді і спокійного життя. І вона впевнена, що може йому це дати. Головне – впоратися з труднощами, вижити в що б те не стало. Чи вдасться головної героїні впоратися з усіма неприємностями і убезпечити себе і хлопчика?

Серіал Тінь дракона 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Тінь дракона » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Тінь дракона 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Тінь дракона всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Тінь дракона онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Тінь дракона (2020)