Олександра і Альоша (2019)

Мелодрама Олександра і Альоша (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
10 травня 2019
Країна:
Росія
Жанр:
детектив, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
90 хв.

Фільм детектив, мелодрама «Олександра і Альоша (2019)»:

Багато років тому Сергій та Олександра були закохані, і мріяли створити щасливу сім'ю. Але, виникли непередбачені обставини, які розлучили їх назавжди. Через роки, герої фільму «Олександра і Альоша» зустрічаються знову. Тільки, на цей раз обставини їх побачення досить сумні. Сергій - чесний і непідкупний слідчий, який веде справу про вбивство відомого бізнесмена. Саша - мачуха головного підозрюваного Олексія, яка благає колишнього коханого, врятувати її пасинка від в'язниці.

Вона запевняє Сергійка, що незважаючи на показання свідків і докази з місця злочину вказують на Олексія - він не винен. Сищик вирішує допомогти Саші, тому що до сих пір її любить. В процесі розслідування опер, стикається численними перешкодами, які заважають йому встановити справжнього вбивцю. Але, заради любові, він готовий подолати будь-які випробування ... Пропонуємо дивитися фільм "Олександра і Альоша (2019)" онлайн безкоштовно в високій якості російською мовою.Олександра і Альоша (2019)

Дивитися фільм «Олександра і Альоша (2019)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Олександра і Альоша (2019) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Олександра і Альоша (2019) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Олександра і Альоша (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Олександра і Альоша (2019)