Акушерка всі серії

Мелодрама Акушерка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
25 марта 2017
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
42 мин.

Серіал мелодрама «Акушерка »:

Героїня мелодрами «Акушерка» - віддана своїй роботі жінка Тетяна. Вона багато років працює в пологовому будинку і пройшла шлях від простої акушерки, до завідуючої відділенням. Таня весь свій час проводить з пацієнтами, допомагаючи малюкам з'явитися на світло. Тільки люблячий чоловік, ніяк не може змиритися, що його дружина цілими днями пропадає на роботі, не залишаючи часу на нього, і підростаючу дочку.

Незабаром Таня зауважує, що відносини в родині сильно змінилися в гіршу сторону: дочка нікого не слухається і живе як їй хочеться, а благовірний чоловік, закрутив роман з найкращою подругою. Але, на цьому чорна смуга не закінчується: під час пологів помирає одна з пацієнток, а вся провина лягає на плечі Тетяни ...

Серіал Акушерка 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Акушерка » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Акушерка 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Акушерка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Акушерка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Акушерка (2017)