Китайский Новий рік (2017)

Мелодрама Китайский Новий рік (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
29 января 2017
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
90 мин.

Фільм мелодрама «Китайский Новий рік (2017)»:

Світлана - молода і красива жінка, вона працює помічником міра і цілими днями пропадає на роботі. Вдома її чекає маленький син, який дуже сумує за мамою. Світла прекрасно розуміє, що дитина росте під наглядом чужих людей, а не батьків, але вдіяти нічого не може.

Вона працює з усіх сил, щоб забезпечити гідне майбутнє, найдорожчій людині на Землі. Героїня фільму "Китайський Новий рік" давно забула про чоловіків і жіноче щастя, адже знайти підходящого кавалера немає ні часу, ні бажання. Одного разу вона знайомиться на роботі з відомим політологом - грамотним і красивим чоловіком, який справляє на неї неоднозначне враження. Але, через деякий час, вона розуміє, що ця людина буде чудовим батьком дитини і хорошим чоловіком для неї...

Дивитися фільм «Китайский Новий рік (2017)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Китайский Новий рік (2017) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Китайский Новий рік (2017) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Китайский Новий рік (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Китайский Новий рік (2017)