Мріяти не шкідливо

Мелодрама Мріяти не шкідливо  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
17 февраля 2013
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
90 мин.

Фільм мелодрама «Мріяти не шкідливо »:

Світлана приваблива молода жінка, але вона давно забула про це, вважаючи себе безнадійної старою дівою. У її житті особисті обставини вічно складалися так, що черговий обранець через деякий час після бурхливого роману зникав у невідомому напрямку. Від розчарування до відчаю, дівчина в кінець махнула на себе рукою, вважаючи, що не буде в її житті жіночого щастя. Так для чого тоді наводити макіяж, для кого одягатися і робити зачіски. І ось одного разу чоловік сестри знайомить Світла з затятим холостяком Кирилом, якого також давно вже пора задуматися про сімейний затишок і вогнищі.

Сором'язливому чоловікові імпонує спокійна і вирівняна героїня. Ось тільки в душі останньої нічого не відгукнувся на його симпатію. Але витримана Світла воліє мовчати про це, щоб не образити Кирила. На тлі всієї цієї відчайдушної картини, в місто повертається колишній коханий красуні, який виявляється завидним женихом, для самотніх дівчат і дам. Харизматичний, привабливий і заможний підприємець відкриває новий ресторан, в який Свєтка влаштовується працювати офіціанткою. Вона навіть і не думає, що всі ці події, вихором закружившиеся навколо неї, поставлять її перед складним вибором від якої і залежатиме поки що нездійсненна мрія.

Дивитися фільм «Мріяти не шкідливо » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Мріяти не шкідливо онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Мріяти не шкідливо дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мріяти не шкідливо онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Мріяти не шкідливо (2012)