Жарт

Мелодрама Жарт  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
2007
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, криминал
Тривалість:
89 мин.

Фільм мелодрама, криминал «Жарт »:

Люда Сальникова приваблива і позитивна жінка, яка володіє рідкісним якістю характеру, задовольнятися малим і при цьому вважати, що їй дуже пощастило в житті. Вона обожнює свого чоловіка Тимура, якого вважає ідеальним. В її очах він уважний і турботливий, чого ще бажати для сімейного щастя?! Одного разу пара відправитися на відпочинок в мальовничу сільце. В дерев'яній хаті, де вони зупинилися, сталося замикання і пожежа. Після тієї трагедії Міла безслідно зникає. Рідні, приклавши всі зусилля, так і не змогли знайти дівчину, вважаючи, що вона загинула у вогні.

Насправді Людмила вижила. Після довгих поневірянь і випробувань, вона нарешті добирається до Москви і своєї квартири, де застає молоду дружину свого батька в обіймах чоловіка. Шокована жінка, дізнається правду. Всі ці роки Тимур тільки вдавав, що відчуває до неї ніжні почуття, а її уявна загибель зовсім не засмутила вдівця. Переслідувана їм мета полягала зовсім в іншому, отримати багате стан тестя. Таке розчарування, підступ і брехня, може у кого завгодно збити пошту з-під ніг, але Люда виявилася сильніше і вище всієї цієї гряди і підлості. Вона зможе впоратися з болем і почати нове життя!<

Дивитися фільм «Жарт » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Жарт онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Жарт дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Жарт онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Жарт (2007)