Чортове колесо

Фільм мелодрама «Чортове колесо »:

У інтригуючу основу лягла історія романтичних стосунків двох дорослих людей, які зовсім не очікували, що між ними може виникнути практично юнацька пристрасть. Павло та Марія проводжають своїх половинок і дітей на відпочинок з одного і того ж вокзалу. У кожного свої плани, як вони проведуть цей час без сім'ї, чим займуться і заповнять виникла порожнечу. Але якщо б їм тільки сказали, що після того самого дня їх долі зміняться кардинальним чином, вони тільки розсміялися.

Зіткнення героїв могло статися де завгодно, але саме та хвилина зумовила подальший розвиток подій. Хто після цього може оскаржити вислів, що «любові всі віки покірні». Спалахнули почуття охопила їх такою пристрастю, божевільним романом, що встояти вони просто не змогли, та й не бажали чинити опір цьому. Але довго це тривати не може і всього хорошого колись приходить кінець. Час спільного щастя пролетіло як одна мить, адже скоро повертаються їх члену родини і можливості зустрічатися вже не буде. Та й чи потрібно? Як жити після такого шаленого шквалу? Хіба можна змусити серце забути, не думати і не бажати, того, хто за короткий термін став рідним? А може це тільки оманлива ілюзія? Хто знає?!

Дивитися фільм «Чортове колесо » онлайн в HD якості

  • 70
Ви легально дивіться кіно Чортове колесо онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Чортове колесо дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чортове колесо онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Чортове колесо (2006)