Дивне Різдво (2006)

Фільм комедия «Дивне Різдво (2006)»:

Протягом кількох останніх років у вітчизняній столиці на Різдво не випадає сніг. Вже встигли підрости вчорашні діти, які запитують у своїх батьків: «Чому різдвяний сніг випадає тільки в фільмах?». Так хочеться хоч раз зустріти свято під тихо падають сніжинки. Але в наступному році все має змінитися. Вдова заможного магната Ольга Самойлова публічно пообіцяла, що якщо погода під Новий Рік не піднесе давноочікуваного сюрпризу, то вона на свої власні кошти засипле весь мегаполіс штучним снігом.

Жінка вирішила в пам'ять про свого коханого чоловіка-мільйонера створити Фонд щастя, щоб дати можливість іншим здійснювати свої бажання. Ось тільки троє її прийомних дітей, зовсім не поділяють альтруїстичні плани мачухи. Вони відправляють жінку на відпочинок, щоб мати можливість почати пошук цінних паперів. Кожен з них упевнений, що саме він володіє точними відомостями про сімейний схованці. Адже вони не сумніваються, що є улюбленцями Ольги, яка змогла довірити тільки одному з них заповітну таємницю. З того моменту починаються забавні пригоди невгамовного і жадібної трійці, але чим воно закінчиться.

Дивитися фільм «Дивне Різдво (2006)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Дивне Різдво (2006) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Дивне Різдво (2006) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дивне Різдво (2006) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Дивне Різдво (2006)