Солодкі мрії (2018) всі серії

Мелодрама Солодкі мрії (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
48 серий
Премєра:
2018-06-25
Країна:
Китай
Жанр:
мелодрама, фэнтези
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама, фэнтези «Солодкі мрії (2018)»:

Головна героїня романтичної дорами Тисяча та одна ніч приваблива дівчина Лін Лін Ці. Вона працює в готелі та таємно закохана у свого колегу Бай Хаю. Лін Ці ніяк не наважиться зізнатися у своїх почуттях, хоча щохвилини мріє про пристрасні та романтичні стосунки зі своїм героєм.

Цій парі випадає можливість взяти участь у дослідженнях сновидінь. Якось занурюючись у сон Лін Ці переноситися у світ сновидінь свого коханого. Завдяки цьому дівчина усвідомлює, як багато приємних моментів втрачає через свою невпевненість. Тепер вона хоче змінитися, але це не так просто зробити. Тим часом експерименти зі сновидіннями продовжуються, і лише уві сні їй вдається здійснювати всі бажання.

Серіал Солодкі мрії (2018) 1 - 46, 47, 48 серія дивитися онлайн всі серії підрят 48 серий

Дивитися серіал «Солодкі мрії (2018)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Солодкі мрії (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Солодкі мрії (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Солодкі мрії (2018)