Коротке дихання всі серії

Мелодрама Коротке дихання  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серії
Премєра:
2006
Країна:
Росія
Жанр:
драма, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
90 хв.

Серіал драма, мелодрама «Коротке дихання »:

Головний герой досить молодий, але вже встиг набратися життєвого досвіду, якого не кожному судилося пережити. Спочатку для нього стало тяжким випробуванням розлучення улюблених батьків. Адже будучи хлопчиськом йому здавалося, що його сім'я дружна і міцна. Може з цієї причини глибокого розчарування, він відправляється добровольцем в гарячу точку – Чечню. Там він отримав чимало нагород, був серйозно поранений і повернувся в мирне життя метушливого міста, після бойових битв, втрати друзів. Кохана дівчина, яка чесно чекала нареченого з війни, розчаровується в ньому, його чоловічої неспроможності.

А хлопчина, перебуваючи все ще під впливом отриманої психологічної травми від військового протистояння намагається покінчити життя самогубством. У скрутну хвилину до сина приходить батько, познайомив нащадка з дорослою жінкою з сумнівним минулим. Саме вона стане той, хто змусить його здригнутися, повернутися до життя і повірити у себе. Спочатку передбачалося, що цей зв'язок стане часом явищем в житті персонажа, але все виявилося набагато серйозніше і глибше. Це лише доводить, що любові всі віки покірні, якщо є тяжіння і взаєморозуміння.

Серіал Коротке дихання 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серії

Дивитися серіал «Коротке дихання » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Коротке дихання 2 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Коротке дихання всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Коротке дихання онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Коротке дихання (2006)