Рикошет всі серії

Мелодрама Рикошет  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
6 апреля 2020
Країна:
Росія
Жанр:
трилер, детектив, кримінал, бойовик
Тривалість:
45 мин.

Серіал трилер, детектив, кримінал, бойовик «Рикошет »:

Гостросюжетний серіал розповість про персонажа, якого два десятки років тому офіційно поховали. Вийти з тіні і «воскреснути» Дениса змусила трагічна звістка про смерть батьків. Щоб поховати їх з почестями і проводити в останню путь, герой змушений повернутися в рідне містечко під назвою Аннинск, зовсім іншою людиною: з новим обличчям, документами і під іншим ім'ям. У провінції все не сильно змінилося за час його відсутності, якщо не вважати того, що він ще більше загруз в злочинності і корупції. Чоловік відразу ж по приїзду мимоволі виявляється втягнутий в кримінальні розборки, чого вона менше всього бажала.

Денис прекрасно розуміє, що помилок минулого йому не під силу виправити, але спробувати змінити дещо в цьому цілком реально. Тепер він точно не дозволить обставинами відняти у нього єдино близької людини – сестру Ніку. Він зобов'язаний забезпечити їй гідне існування і з цієї причини залишається, щоб також вберегти її від майбутньої небезпеки. Звичайно, герой не всесильний, але у нього досить бойових навичок і досвіду, щоб зупинити і розібратися з розгулялася злочинністю, почуває себе вільно і безкарно.

Серіал Рикошет 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Рикошет » онлайн всі серії

  • 50
Ви легально дивіться серіал Рикошет 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Рикошет всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Рикошет онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Рикошет (2020)