Рік культури (2018) всі серії

Мелодрама Рік культури (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серий
Премєра:
22 ноября 2018
Країна:
Россия
Жанр:
комедия
Тривалість:
24 мин.

Серіал комедия «Рік культури (2018)»:

«Рік культури» - новий комедійний серіал телеканалу ТНТ, в центрі подій якого виявився Віктор Михайлович Сичов – недолугий чиновник. У його житті несподівано сталися зміни, до яких він був абсолютно не готовий. Після прямої лінії з президентом країни головного героя відправили в один провінційний університет. Посилання на кафедру словесності, так ще й у чужому містечку, не особливо порадувала чоловіка. Сичов не уявляв, як залишить столицю своє затишне і зручне шкіряне крісло, свій світлий і просторий кабінет і відправиться в глушині, де його чекає пильна аудиторія університету і старий, хиткий стілець. Проте вибору у нього не було, і він не ризикував своєю кар'єрою.

Хтось порахував, що служитель Міністерства освіти повинен і сам поринути з головою в це саме освіта. Може бути, тоді вдасться щось змінити і прийняти правильні реформи. Сичов звик халатно ставитися до своєї роботи, як і більшість інших чиновників. Він був задоволений займаним постом і дбав лише про власну вигоду. Але тепер все змінилося. Він був би радий просто відсидіти в цій «засланні» якийсь час. Однак щоб повернутися на колишнє комфортабельне» містечко, головний герой повинен досягти певних успіхів. А саме – вивести провінційний університет, про існування якого більшість жителів величезної Росії навіть ніколи не чуло, в сотню кращих Вузів країни. Якщо він не зробить цього протягом певного періоду часу, то про власну блискучою і престижною кар'єрі Сичов може просто забути раз і назавжди.

Дана перспектива його не радувала, тому він був зобов'язаний добитися позитивного результату до поставленої перед ним задачі. Але як це зробити? Адже насправді він абсолютно не вмів і не любив працювати. До того ж у Верхнеямске, куди головний герой прибув, його прийняли не надто привітно. Місцеві жителі ставилися скептично до його дорогих костюмів і зарозумілим замашок. Для них це просто нічого не коштувало, і у них були зовсім інші цінності. Подружитися ні з ким не вийшло, тому що чоловік не викликав ні у кого довіри. Та й сам він не дуже квапився налагоджувати контакти, вважаючи за краще і далі задирати ніс і намагатися командувати в навчальному закладі. Але що б він не робив, йому ніяк не вдавалося досягти бажаного результату. Дана обставина лише посилило бажання головного героя скоріше повернутися в столицю. Чим обернеться для головного героя цей досвід?

Серіал Рік культури (2018) 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серий

Дивитися серіал «Рік культури (2018)» онлайн всі серії

  • 100
Серіал Рік культури (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Рік культури (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Рік культури (2018)