Чорні вовки всі серії

Мелодрама Чорні вовки  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
17 октября 2011
Країна:
Россия
Жанр:
драма, криминал
Тривалість:
48 мин.

Серіал драма, криминал «Чорні вовки »:

Дія гостросюжетного фільму відбувається в місті Ярославлі в 50-х роках минулого століття. Оповідання закручено навколо небезпечної бандитського угруповання. Головний герой чесна і принципова особистість, колишній оперативник карного розшуку Павло Хромов, був несправедливо засуджений за злочин на довгі 8 років. Після того, як чоловік виходить на свободу він дізнається про те, що його рідна сестра стала жертвою жорстокої розправи членів організованої банди під назвою «Чорні вовки». Так городяни невеликій провінції назвали холоднокровну зграю, яка тримає в страху все місто. Тоді на місці вбивства вони залишили вовчу голову.

Тепер Хромову точно нічого втрачати, особливо після того, як його по сфабрикованій справі відправили по етапу. Він позбувся всього: улюбленої роботи, сім'ї, близької людини. Чому б після всього пережитого, просто не стати карателем і очистити своє місто від всякої мерзоти. Павлу належить знайти і знешкодити бандитів і спробувати повернути собі чесне ім'я капітана. Завдання не з легких, але іншого шляху все одно немає. Йому потрібно почати нове життя, а для цього потрібно закрити старі рахунки, які повисли на ньому непідйомною ношею.

Серіал Чорні вовки 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Чорні вовки » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Чорні вовки 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Чорні вовки всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чорні вовки онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Чорні вовки (2011)