Майже вся правда (2020) всі серії

Мелодрама Майже вся правда (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
17 жовтня 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Майже вся правда (2020)»:

Анна Сотникова талановитий адвокат, у яка своя непохитна і принципова позиція. Вона займається виключно шлюборозлучними процесами і завжди виступає на стороні жінок. Таке рішення прийшло до неї не відразу, а після власного, пережитого гіркого досвіду, коли героїня зловила благовірного чоловіка Олега на зраді. Її колишній благовірний також досвідчений адвокат.

Тоді чоловік хотів все вирішити мирним шляхом, але дружина не мала наміру мириться з брехнею і тоді чоловік, оголосивши їй війну, залишив її практично без засобів до існування і ледь не забрав у неї найдорожче - дочка Женю. З тих пір пройшло чимало років. Анна стала кращою на своєму терені і тепер до неї вишиковується черга ошуканих дружин, які потребують її допомоги. Але несподівано розмірене і звичне життя дає серйозний збій, що кардинально змінює все існування юриста. Вона дізнається, що її подорослішала дочка зустрічається з Романом, людиною, якого вона багато років тому кинула заради Олега. Але мало того, мстивий коханий не приховує, що використовує наївну Євгену, щоб досадити її матері за старі образи.

Серіал Майже вся правда (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Майже вся правда (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Майже вся правда (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Майже вся правда (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Майже вся правда (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Майже вся правда (2020)