Курорт кольору хакі (2021) всі серії

Мелодрама Курорт кольору хакі (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
24 февраля 2021
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, детектив
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама, детектив «Курорт кольору хакі (2021)»:

В одну військову частину глухого приморського містечка приїжджає новий командир служби - полковник Михайло Логінов, а також його дружина Світлана. Цей переїзд перевертає спокійне і розмірене життя глави прикордонного загону Олексія Стрельцова. Адже колись Світлана кинула його і втекла, не пояснюючи причин. Цей чоловік вже звик до дружини Віри і синові Данилу. І коли зустрічав у аеропорту Логінова з його дружиною і дочкою, то відразу відчув, що події будуть драматичними. Світлана сухо сказала: «Здрастуй».

Вона теж не могла забути чоловіка, якого майже двадцять років тому залишила. Пізніше про це з жахом дізнається і її доросла дочка. Дійсно Олексію доведеться зіткнутися з переживаннями, конфліктами, бійками і пристрастями. Старі рани від першого кохання знову дають про себе знати. Через деякий час вже від реальних ран помер тесть Стрельцова, колишній начальник служби. Труп прибило до скелі, і його виявили місцеві жителі. Багато хто вважає, що такий життєлюбний людина із залізними нервами, який незабаром планував одружитися, навряд чи наклав на себе руки. Втім, тесть приховував страшні таємниці. І навіть близькі родичі не знали їх. Вбивцю необхідно знайти і не залишити його злочин безкарним.

Серіал Курорт кольору хакі (2021) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Курорт кольору хакі (2021)» онлайн всі серії

  • 70
Серіал Курорт кольору хакі (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Курорт кольору хакі (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Курорт кольору хакі (2021)