Новий сусід

Мелодрама Новий сусід  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
30 жовтня 2020
Країна:
Росія
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
90 хв.

Фільм детектив «Новий сусід »:

Ніна любляча і турботлива дружина і мати. Вона повністю присвятила себе близьким і сім'ї, зваливши на себе всі домашні справи в величезному заміському особняку, де їй доводиться трудитися не покладаючи рук з ранку і до вечора. Але героїня ні на що не скаржиться, навпаки їй подобатися її розмірене і звичне існування, де їй нічого не хочеться міняти. Але поява нового і як здається Ніні дивного сусіда чомусь серйозно насторожує жінку. Вона і сама не може пояснити собі, що її так налякало в ньому. Але надто вже він ідеальний: гарний собою і вихований.

Навіть причепитися ні до чого. Поділившись з чоловіком своїми побоюваннями, вона не отримує від нього ніякої підтримки. Чоловік лише посміюється над її підозрілістю і занадто яскравою фантазією, з якої точно одна дорога на службу в поліцію. Але уперта Ніночка продовжувала стояти на своєму і вірити в те, що жіноча інтуїція рідко її підводила. Так і сталося, звичний світ героїні починає валитися, заганяючи її в розпач. Щоб зупинити це безумство, їй потрібно зрозуміти, хто ця людина, який так раптово увірвався в її спокійне життя і поставив все з ніг на голову.

Дивитися фільм «Новий сусід » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Новий сусід онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Новий сусід дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Новий сусід онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Новий сусід (2020)