Заміж у Новий рік (2016)

Фільм комедия, мелодрама «Заміж у Новий рік (2016)»:

Дія дивного сюжету відбувається в невеликому провінційному місті напередодні Нового року. Головна героїня мрійниця Люся виявляє на автобусній зупинці дивного незнайомця, замерзлого старого в поношеному кожусі червоного кольору. Жаліслива молода жінка не може пройти повз бідоласі, якому явно потрібна допомога. Вона намагається здати його в лікарні або поліцейську дільницю, але у неї нічого з цієї затії не виходить. Так Люська, яка завжди відрізнялася доброю і чуйною душею тягне свою «знахідку» додому.

Коли літній гість приходить у себе, розповідає його рятівниця, що він справжнісінький Дід Мороз, який випав з саней, що мчали на величезній швидкості по небу. І тепер йому залишається тільки чекати, що його улюблена внучка Снігуронька незабаром почне шукати його. Хіба можна повірити в цю розповідь, ніби перед Люсею сам Дід Мороз з чарівної казки. Природно ніхто не збирався вірити в цю маячню. Але дуже скоро саме з появою цього бородатого дядька в житті дівчини починають відбуватися дива. І як це збіг пояснити? А може просто повірити в ту саму казку і те, що найзаповітніші мрії обов'язково збуваються?!

Дивитися фільм «Заміж у Новий рік (2016)» онлайн в HD якості

  • 70
Ви легально дивіться кіно Заміж у Новий рік (2016) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Заміж у Новий рік (2016) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Заміж у Новий рік (2016) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Заміж у Новий рік (2016)